Du er umulig å elske

Nydelig, ikke sant? - Ikke akkurat nei. Dette bor jeg med. Det er vårt fjerde familiemedlem... 
Jeg  F A T T E R   ikke at jeg ble med på å få dette her i hus. Vi har hatt henne nå i 1 år, og jeg klarer absolutt ikke å få noe forhold til henne - annet en at jeg synes hun er forferdelig ekkel! 

Det hele startet med at jeg ble skikkelig despo etter kjæledyr. Jeg elsker alle salgs dyr (utenom reptiler-klassen har jeg jo nå funnet ut av)! Dessverre egner det seg ikke med husdyr slik vi bor idag. Men jeg MÅTTE ha noe å "kose" med...  Min samboer sa nei til alt - fornuftige faen. Uten om to typer - tarantella og fisker. Lett valg! Fisker kan jo ikke koses med. Så jepp. Vi fikk tarantella! - Og nei... den får ikke kos av meg! Jeg er tvert i mot livredd for at hun skal bite meg! 

Eneste som er greit med henne er at hun er et fantastisk husdyr for deg som vil ha husdyr som ikke har tid! ✩ Hun spiser én gang i mnd og kan gå i dvale i opptil et halvt år (det vil da si at hvis du glemmer å gi henne mat så overlever hun lett!). ✩ Hun lukter ingenting - kan stappe nesen ned i terrariet uten å kjenne en eneste lukt. ✩ Hun har ikke behov for en kompis - da spiser de hverandre. ✩ Hun har ingen behov for kos og klapp. Hun kan absolutt holdes - og ja hun kan bite. Heldigvis er ikke giften farlig for mennesker. Litt betryggende å vite at hun kun bruker tenner og gift når hun skal drepe maten sin - hun har da aldri bitt noen. ✩Og tilslutt, terrariet trenger bare å bytte torv eller underlag, en gang mellom 1 og 2 år. ✩ Eneste jeg må passe på er at hun har vann - og ikke for mye for da kan hun nemlig drukne. Det hadde vert trist det. Veldig enkelt husdyr å ha da... Men helt ærlig - umulig å elske. 

#kjæledyr #husdyr #dyr #pet #tarantella #tarantell #mamma #barn #foreldre #blogg #dyreelsker 

14 kommentarer

kreativemeeg

24.04.2017 kl.23:03

Ikke som å ha hund eller katt nei... Jeg skjønner at det er vanskelig å få et forhold til den der... men virker jo som veldig enkel at passe på :')

Kristine

25.04.2017 kl.19:58

kreativemeeg: Jaa veldig enkel å passe på - og god er det O:) Må nok få meg en hund i stedet..

Julie Martine ♥

24.04.2017 kl.23:26

åå fyyy så jævlig creepyy, men shit hun var skikkelig pen. Aldri sett en edderkopp så nærme før, har såå skrekk - men var litt søt egentlig

Kristine

25.04.2017 kl.19:56

Julie Martine: Haha :D er jo fascinerende dyr.. men ja.. Hun er jo på størrelsen med et hamster, og har pels, så det blir liksom litt annet enn en edderkopp ute i hagen.. O:)

Lise Brevik

25.04.2017 kl.00:26

Jeg er mere skeptisk til disse. Forstår ikke hvordan folk klarer å ha de som kjeledyr :) hehe. jeg blir helt på jordet bare jeg ser en bitteliten "edderkopp" :) men er helt sikkert selskap i disse, på et vis også..

Kristine

25.04.2017 kl.19:53

Lise Brevik: Forstår deg godt jeg! Hun er jo kjempeekkel å se på! Jeg kan avsløre at mit behov etter et kjæledyr ble ikke dekket av å få frøkna her hjem nei.. dessverre.. hehe O:)

Cecilie

25.04.2017 kl.00:55

Fytti rakkern, ikkeno kjæledyr jeg ville hatt :p

Kristine

25.04.2017 kl.19:50

Cecilie: Haha! Nei hun er superekkel!

Sarah Nazeem

25.04.2017 kl.18:52

Uææææææææ! =O

Er de giftige hvis de biter?

(bra innlegg om den lille, uansett) ;)

Kristine

25.04.2017 kl.19:49

Sarah Nazeem: Hehe ja det er det, men ikke farlig for oss mennesker. Jeg beroliger meg på at forsvarsmekanismen deres er ikke å bite, men å slippe hår fra bakbeina/rumpa som kan irritere huden. Bite gjør de bare når de skal drepe maten sin :)

Julie - Når 3 blir 5

26.04.2017 kl.20:29

Jeg synes de er allrighte kjæledyr. Bedagelige typer. Aldri hatt en selv, men en kompis hadde en tidligere. Skjønt; katter er jo bedagelige de og ofte, og gir kanskje litt mer av seg selv ;)

Kristine

06.05.2017 kl.23:08

Julie: Hehe jada, veldig bedagelige men det er som du sier - de er ikke så kosete og byr ikke akkurat på seg selv O:) Takk for hyggelig kommentar! <3

Simona, 20år og mamma

26.04.2017 kl.23:15

Får helt anfall bare av de bittesmå, haha! MEN til tross for at jeg ikke klarer edderkopper så var hun der faktisk litt fin :P

Kristine

06.05.2017 kl.23:07

Simona, 20år og mamma: Hehe, huff ja jeg også hater små edderkopper, men hun her frøkna er så veldig mye større at det blir liksom noe annet (nesten da).. fortsatt ekkel å se på... Men hun er ikke så rask som de små og jeg føler liksom jeg har litt mer kontroll over henne :P Hehe... takk for hyggelig kommentar <3

Skriv en ny kommentar


KRISTINE - 24 - STAVANGER

girlcave.blogg.no


Jenta bak tastaturet...

Kvinne 24 fra Stavanger, men bosatt et helt annet sted med min lille familie. Prøver å finne ut hvilket liv jeg vil leve - Det live andre forventer jeg skal leve - eller det livet jeg selv ønsker? Jeg er en travel jente som snart er ferdig med en mastergrad i spesialpedagogikk - Var det egentlig ikke dyrlege jeg skulle bli? Politi? Makeup Artist?... Ellers prøver jeg frebrilsk å balansere familielivet, jobblivet, studentlivet, det sosiale livet og hestelivet - Er det mulig å få til alt sammen?

... og hva får du utav dette?

Jeg er ikke så veldig flik på tips og gode ideer desverre, men det hender det dukker opp noe. Jeg har da et pedagogisk fagfelt jeg er ganske god på... i tillegg til at jeg håper mine erfaringer kan komme deg til gode. Vi har bare ett liv - er du ikke redd for å prioritere feil?


FØLG +

hits