Fra idyll til intens smerte!

I anledning det fine været som ble melt på lørdag så valgte min lille familie og meg å gå på en tur i fjellet - noe vi alle tre synes er helt supert! Det er så deilig å høre at småen sitter å synger Bukkene Bruse, Jeg gikk en tur på stien, og Oppe på fjellet bak i bæremeisen ♥ Han synes dette er helt topp! 

Og på hver fjelltur har vi ritualer der vi har med oss pølser, kakao og kviklunsj! Noe som er turens H Ø Y D E P Y N K T. 
♥ Nyte utsikten med en kopp kakao ♥ 

Turen var egentlig helt fantastisk den... helt til vi skulle hjem.... Av alle turer jeg har vært på har jeg A L L T I D klart å holdt meg på beina, men idag suste jeg skikkelig i bakken! Jeg trødde feil og vrikka foten og jeg  H Ø R T E det knaste i foten. Shit så vondt det gjord! Samboeren min måtte dra meg opp og jeg kom meg heldigvis ned fra dette fjellet da! 

Turen endre dessverre med en dobbel sized fot, bandasje, smertestillende og krykker! 
Så nå må jeg bare finne meg i at utsikt og kakao må nytes uten meg... 

Bah!

#fjelltur #tur #friluft #familie #barn #mamma #helgetur #skade 

4 kommentarer

Sandra Marie

19.03.2017 kl.21:29

Herlig! Elsker fjellturer <3

Kristine

20.03.2017 kl.11:14

Sandra Marie: Enig! ?

FysioIsa

19.03.2017 kl.21:30

Oh nooo! Men det var i alle fall utrolig fint landskap!

Kristine

20.03.2017 kl.11:14

FysioIsa: Superkjedelig!! Ja.. det var nesten verdt det da O:) hehe..

Skriv en ny kommentar


KRISTINE - 24 - STAVANGER

girlcave.blogg.no


Jenta bak tastaturet...

Kvinne 24 fra Stavanger, men bosatt et helt annet sted med min lille familie. Prøver å finne ut hvilket liv jeg vil leve - Det live andre forventer jeg skal leve - eller det livet jeg selv ønsker? Jeg er en travel jente som snart er ferdig med en mastergrad i spesialpedagogikk - Var det egentlig ikke dyrlege jeg skulle bli? Politi? Makeup Artist?... Ellers prøver jeg frebrilsk å balansere familielivet, jobblivet, studentlivet, det sosiale livet og hestelivet - Er det mulig å få til alt sammen?

... og hva får du utav dette?

Jeg er ikke så veldig flik på tips og gode ideer desverre, men det hender det dukker opp noe. Jeg har da et pedagogisk fagfelt jeg er ganske god på... i tillegg til at jeg håper mine erfaringer kan komme deg til gode. Vi har bare ett liv - er du ikke redd for å prioritere feil?


FØLG +

hits